Gazdaság

Eladták a régi Volga szálló helyén épült irodaházat

Az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap vásárolta meg a Futureal ikonikus, a KPMG székházaként szolgáló új, Vision Towers (North) irodaházát.

A 2014 augusztusában, a KPMG magyarországi székházaként átadott, a Váci úti irodafolyosó legfiatalabb épületeként közvetlen metrókapcsolattal rendelkező Vision Towers északi tornya máris új tulajdonossal büszkélkedhet, miután a fejlesztő Futureal csoport értékesítette az ERSTE ingatlan alapjának.

A régi Volga szálló helyén az egyik legismertebb és legforgalmasabb budapesti lokációban álmodta meg a Futureal. A fejlesztés megújítja a Váci út – Dózsa György út csomópontját és új lendületet ad az irodafolyosónak. A 11 125 négyzetméternyi bruttó bérbeadható területtel rendelkező irodatorony a Vision Towers projekt első üteme, a KPMG Hungária Kft. székháza lett.

Ez a mostani tranzakció tovább erősíti azon optimista hangokat, akik a Green House, és az Eiffel Palace eladása után már fordulatot kezdtek vizionálni a hazai ingatlanbefektetési piacon. Az ügylet kimondottan pozitív és előremutató, hiszen igazolja, hogy a megfelelő eszközök képesek befektetőre találni – írta a Portfolio.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik