Gazdaság

Ma ingyenrepülőjegyet osztogat a Wizz Air

A tízéves születésnapját ünneplő Wizz Air ma minden második repülőjegyet ajándékba ad. A magyar utasok  29 úti célt választhatnak ma éjfélig, a készlet erejéig.

A fapados légitársaság születésnapi akciója keretében minden második repülőjegyből egy ingyenes, de egy foglalás során legfeljebb öt jegy foglalható térítésmentesen. A promóció csak kettő vagy több, ugyanarra a Wizz Air által üzemeltetett járatra szóló repülőjegy egy időben, egy foglalás keretében érvényes. Az ingyenülőhely fogalma arra vonatkozik, hogy nem kell kifizetni a viteldíjat, az adókat, a kötelező díjakat és egy kis méretű kézipoggyász költségét, de az adminisztrációs díjat felszámítják.

A nagyméretű kézipoggyász és minden feladott poggyász díja külön fizetendő. Minden más választható extra szolgáltatásért vagy termékért fizetni kell, akkor is, ha az ingyenülőhelyre vonatkozik vagy azzal kapcsolatban vásárolják. A vásárolt ülőhelyek csak együtt használhatóak fel, és nem törölhetőek külön. Csoportos foglalásokra (10 utas felett) nem érvényes az ajánlat.

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont-légitársasága, 45 darab A320 Airbusból álló flottát üzemeltet 19 állomásról, több mint 295 útvonalon, 95 desztinációval, 35 országba. A cég 1900 szakembert foglalkoztat, 2014 márciusáig – egy év alatt – több mint 13,9 millió utast szállított úti céljára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik