Gazdaság

Emma Stone a legjobb befektetés

Emma-Stone(960x640).jpg (emma stone, )
Emma-Stone(960x640).jpg (emma stone, )

A színésznő a Forbes magazin listája szerint 1 dollárra 80-at hoz.

Az Emma Stone-ra költött minden egyes dollár 80,60-at hoz a stúdióknak – írta napokban közzétett összesítésében a tekintélyes pénzügyi magazin, amely elsősorban A csodálatos Pókember sikerének tudja be a fiatal színésznő sikerét. Mila Kunis 68,70 dollárral lett a második, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence 68,60 dollárral a harmadik. Natalie Portman 31,30 dollárral a negyedik. A Forbes a színészek legutóbbi három filmje alapján állította össze a listát.

A lista ötödik helyén szereplő Dwayne Johnson – akinek filmjei a legtöbbet keresték idén a mozikban – egydolláronként 31-et keres a stúdióknak. A Sziklát Daniel Craig követi, a hetedik pedig Russell Crowe. A nyolcadik helyen szereplő Kristen Stewart 25 dollárt keres egydolláronként a stúdióknak. A tizes listát Robert Pattinson (23,50 dollár) és Taylor Lautner (21,40) teszi teljessé.

Bár a fiatal színésznők bizonyultak a legjobb befektetésnek, még mindig a férfi színészek a legjobban fizetettek Hollywoodban. Robert Downey Jr. (75 millió dollár), Channing Tatum (60 millió) és Hugh Jackman (55 millió) a jelenleg legjobban fizetett színészek az álomgyárban. A legjobban kereső színésznő a Forbes szerint 33 millió dollárral Angelina Jolie, aki csak a tizedik helyet szerezné meg egy férfiakat és nőket egyaránt számba vevő listán.

A legrosszabb befektetésnek Adam Sandlert nevezte korábban közzétett listáján a Forbes. A komikus csak 3,40 dollárt keres a rá költött egydolláronként számolva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik