Gazdaság

Csekkbefizetés … bárhol, bármikor!

Spóroljon pénzt, időt és energiát elektronikus számlabefizetéssel!

Az online és mobil applikáción keresztül történő fizetések aránya drasztikusan növekedett az elmúlt években. Kezdetben főleg webshopokban volt lehetőség internetes vásárlásra, de napjainkban ehhez igazodva egyre több közüzemi- és egyéb szolgáltatónál is rendezhetjük számláinkat ily módon. Ahhoz pedig, hogy ne kelljen minden egyes befizetendő tételünk helyét és határidejét nyilvántartanunk, itt a Díjnet elektronikus számlabemutató rendszere, ahol már 17 szolgáltató számláit fizethetjük egyetlen helyen.

Gyors és személyre szabható

www.dijnet.hu oldalon egy rövid és gyors regisztráció után bejelölhetjük, hogy mely szolgáltatóktól érkeznek a számláink, milyen módszerrel szeretnénk ezeket kiegyenlíteni. A Díjnet rendszerében többféle fizetési mód közül lehet választani: banki átutalás, bankkártya, szolgáltató független mobiltelefonos fizetés, de arról sem kell lemondanunk, ha eddig a csoportos beszedést preferáltuk. Ezáltal maximálisan egyénre szabható a rendszer. Ezután hátradőlhetünk, mert a rendszer azonnali értesítést küld, ha új számláink érkeznek, rendszerezi azokat és akár automatikus kiegyenlítést is beállíthatunk. A befizetési folyamat így gyors és átlátható lesz, ráadásul még spórolni is tudunk, mert így elkerüljük a csekkadót.

Ingyenes és biztonságos

A Díjneten a regisztráció ingyenes, nincs havidíj sem, továbbá bármilyen felmerülő kérdés vagy probléma esetén szakképzett ügyintézők állnak rendelkezésünkre. A rendszer a bankok által is használt biztonságos 256 bites SSL titkosítással védett környezetben működik, és csak a regisztrációkor megadott bejelentkezési névvel és titkos jelszóval lehet hozzáférni.

Időtakarékos, kényelmes és környezetbarát

A Díjnet rendszere a nap 24 órájában rendelkezésünkre áll, kényelmesen rendezhetjük számláinkat bárhol, bármikor. Ráadásul az elektronikus számlákkal teszünk egy apró lépést környezetünkért is, hiszen megszűnik a papír alapú számlázás és az ügyintézéshez nincs szükség utazásra, így autó vagy tömegközlekedési eszköz használatára sem.

További információk: www.dijnet.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik