Gazdaság

Bikinit is a netről

online vásárlás (kupon, online vásárlás, )
online vásárlás (kupon, online vásárlás, )

A hazai fogyasztók közül sokan már nem csak az elektronikus eszközöket, de a nyaraláshoz szükséges egyszerű kiegészítőket is online rendelik meg.

Az idei nyári szezonban háromszor annyian kerestek napszemüveget, mint egy évvel korábban, ami jelzi az online vásárlásba vetett bizalom erősödését – mondta Jenei Péter, az Olcsóbbat.hu portál vezetője. Sokan kerestek bikinit, strandpapucsot és női szandált az elmúlt hónapokban, hiszen ezeket a ruházati cikkeket – a méretek ismeretében – sokszor próba nélkül is meg lehet vásárolni.

Jenei hangsúlyozta, hogy ma már akkor sem kell többet fizetnünk, ha utolsó pillanatra hagytuk nélkülözhetetlen termékek megvásárlását, hiszen a boltok ajánlatait egy helyen találjuk. A nyár egyik slágerterméke az elektronikus könyvolvasó, amelyből a nyár elején közel 50 százalékkal vásároltak többet az idén, mint egy évvel korábban. Növekszik a kereslet az egyre kedvezőbb árú tükörreflexes fényképezőgépek iránt is, amelyből közel 10 százalékkal rendeltek többet az Olcsóbbat.hu látogatói – főleg a 100-150 ezer forintos árkategóriában. A nagyobb értékű eszközök általában már a szezon előtt gazdára találnak.

A GPS készülékekből – bár még mindig népszerűek – egyre kevesebbet vesznek a nyáron. Szerepüket a belföldi utazások során az okostelefonok vették át. Az utazások kedvelt kiegészítői a hordozható DVD lejátszók is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik