Gazdaság

Finanszírozási megoldások kisvállalkozásoknak a TakarékPonttól

Egy kisvállalkozás vezetőjeként számtalan problémával kell szembenézni. Akár szőlőtermeléssel, ruházat eladásával, szépségszalon működtetésével vagy cipők javításával foglalkozunk, elengedhetetlen egy, a munkánkhoz megfelelő keretet nyújtó, jól működő vállalkozás. Egy KKV fejlesztéséhez sokszor nem elegendő a saját forrás, ezért érdemes a különböző hiteltermékekről és pályázási lehetőségekről tájékozódni, hiszen ezek segítségével elérhető távolságba kerülnek a tervezett beruházások.

A TakarékPont hálózat legutóbbi elemzéséből kiderült, hogy Magyarországon a kis- és középvállalkozások hitelezésének egyik legfőbb problémája a tőkehiány, valamint hogy a vállalkozók nem rendelkeznek a hitelfelvételhez elengedhetetlen ismeretekkel. A hálózat ezen igyekszik segíteni vállalati hiteltermékeivel, melyek gyors, könnyen hozzáférhető forrást biztosítanak bármilyen probléma esetén.


A TakarékPont hálózat a mikro-, kis- és középvállalkozások minden igényét kielégítő, rugalmas, személyre szabott konstrukciókat kínál ügyfelei részére, legyen szó akár likviditási problémák kezeléséről, vállalkozás fejlesztéséről, beruházásról vagy tartós forgóeszköz finanszírozásról.

A TakarékPont hálózathoz tartozó 445 kirendeltségen minden ügyfél számára személyre szabott megoldásokat kínálnak.

A rövid lejáratú hitelek könnyen hozzáférhető forrást biztosítanak a váratlanul felmerülő eseti kiadások fedezéséhez, illetve a likviditási nehézségek áthidalásához. Vállalkozásfejlesztési céllal igényelhető az államilag támogatott MFB Kisvállalkozói hitel, melyet ingatlan vásárlására, építésére vagy gépek, járművek, valamint szoftverek beszerzésére lehet felhasználni. Tartós forgóeszköz finanszírozásához és tárgyi eszköz beszerzéséhez igénybe vehető a TakarékHitel Plusz is, melynek a kedvező kondíciók mellett további előnye, hogy rugalmasan felhasználható.

A TakarékPont az agrárszektor speciális ágazati igényeinek megfelelően kialakított hiteltermékeket is kínál. A likviditási problémákkal küzdő mezőgazdasági vállalkozások számára az Agrár Széchenyi Kártya, a forgó eszköz és beruházás finanszírozásához pedig a Gazdahitel vehető igénybe.

További információ a termékekről és a vállalkozásra szabható egyéb egyéni megoldásokról:
http://www.takarekpont.hu/takarekpont/hu/vallalat/hiteltermekek.html


Ajánlott videó

Olvasói sztorik