Itt torkoskodhat asztalfoglalás nélkül

Ma nemcsak egyszerűen csütörtök van, hanem Torkos Csütörtök. Amikor több mint 800 étteremben fél áron ehetünk. Van ahol az sem gond, ha nem foglaltunk előre asztalt!
Kapcsolódó cikkek

Mivel idén Valentin-napra esett volna a Torkos Csütörtök (vagyis a hamvazó szerdát követő csütörtök), így előbbre hozták, január 31-ére. Azaz mára. Országszerte 839 étterem várja félárral ma a vendégeket a Pénzcentrum összesítése szerint. Aki meki-rajongó, annak jó hír lehet, hogy az étteremlánc 5 tagja is csatlakozott az akcióhoz. Ha pedig ma valaki vonattal utazik külföldre, akkor érdeklődjön az étkezőkocsiban, mert 18 nemzetközi járaton is él a féláras akció.

A torkoskodásra bő két hét óta lehetett asztalt foglalni, s ahogy az előző években, most is jellemző, hogy alig találni már szabad helyet. Ha valaki emiatt maradna le a féláras falatozásról, annak van egy jó hírünk: jó pár helyre (és nemcsak budapestire!) előzetes foglalás nélkül is betoppanhatunk ma egy pénztárcakímélő étkezésre. Hogy hol torkoskodhatunk asztalfoglalás nélkül, azt a Pénzcentrumra kattintva tudhatja meg.