Gazdaság

Díjmentes átutalási lehetőségek vállalkozásoknak [x]

Ma már a költségek racionalizálása elengedhetetlen, így felértékelődik minden költségcsökkentő megoldás.

Az Erste folyamatosan reagál a vállalkozások változó pénzügyi igényeire, ezért is indított kedvező betétajánlatai mellett most díjmentes elektronikus átutalási akciót is. Az új lehetőségekről Tenke Gábor, az Erste Bank lakossági és mikrovállalati termékfejlesztési igazgatója beszél.

„Az akcióban minden számlacsomagunk érintett, így a vállalkozásoknak és a társadalmi szervezeteknek is kedvező feltételeket biztosítunk. Lehet a vállalkozás kezdő vagy működő, alacsony vagy magas számlaforgalmú, nálunk megtalálja az igényeihez illő számlacsomagot.” A jelentős forint- és devizaszámla-forgalommal rendelkező vállalatok számára Tenke Gábor szerint az Erste Befutó számlacsomag lehet a legelőnyösebb választás, ugyanis mind az elektronikus úton indított adóutalás, mind a bankon belüli átutalás díjmentes, mindemellett pedig számlavezetési díj nélkül egy devizaszámlát is vezethet az ügyfél. Ezenfelül más előnye is van a számlacsomagnak: a részeként biztosított elektronikus szolgáltatások is segítik az ügyfelet a gyors és hatékony ügyintézésben.

Az Erste új mikrovállalati ügyfelei pedig most támogatást kapnak a tranzakciós díjak csökkentésében is. A 2012. október 1. és 2012. december 31. közötti időszakban számlát nyitó ügyfelek a nyitás hónapjában és az azt követő 5 teljes naptári hónapban díjmentesen utalhatnak elektronikusan bankon belülre és kívülre is. Így ha elektronikus rendszeren adja meg eseti vagy csoportos átutalási megbízásait partnerei, a NAV vagy éppen munkavállalói felé, akkor nem kell fizetnie a tranzakciók után. Tehát minél többet utal, annál többet spórol a vállalkozás. Ahhoz, hogy az ügyfelek tájékoztatást kapjanak az átutalások teljesüléséről, a számlanyitás hónapjában igényelt SzámlaŐr sms-szolgáltatás havi díját is jóváírják ügyfeleiknek a fenti kedvezményes időszakra. A SzámlaŐr sms-zolgáltatás havi díja így 6 hónapig nem jelent költséget, csak biztonságot az ügyfeleknek.

Tenke Gábor szerint most érdemes a szabad forrással rendelkező mikrovállalatoknak „kihasználnia” a bankot, hiszen jelenleg az Erste kedvező kamatozású forint- és euró-betétlekötést is ajánl új forrás elhelyezésekor. A forint alapú Erste Kiugró Mikrovállalati Betét már 500 ezer forinttól leköthető, 6 havi futamidő esetén 7,6 százalékos éves betéti kamat (EBKM: 7,71%) mellett.

További információk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik