Gazdaság

Találkozzon Budapesten a világ legjobb business iskoláival! [x]

A QS World MBA Tour, a legelterjedtebb MBA vásár március 6-án visszatér Budapestre, a Novotel Budapest centrumba, ahol a világ minden részéről érkező business iskolák bemutatják programjaikat.

Egy olyan vásár kerül megrendezésre, amely azon szakemberekhez szól, akik érdekeltek egy MBA iskola elvégzésében, szakképességeiknek tökéletesítésében.
A résztvevők közvetlenül találkozhatnak a világ legjobb business iskoláinak oktatóival és öregdiákjaival, betekintést nyerhetnek az egyesült államokbeli, nagy- britanniai, francia, spanyol, osztrák, holland és német MBA programokba és részt vehetnek egy kerekasztal-beszélgetésen a business iskolák képviselőivel. A vásáron többek között részt vesznek: IE Business School, INSEAD, Ashridge Business School, IMD Switzerland, CEU Business School.

Az esemény résztvevői jogosultak pályázni a QS Scholarships ösztöndíjak $1,200,000 összegű alapjára. További információért látogasson el a következő honlapra: www.topmba.com/scholarships

A vásár programja:

•  16:30 – Regisztráció megnyitása
Az első 100 regisztráló kap egy ingyenes példányt a TopMBA Career Guide kézikönyvből
•    18:30 – Esemény kezdete
Találkozás felvételi vizsgáztatókkal és öregdiákokkal több, mint 20 business iskolától!
•    19:00-19:45 – Master kurzus – CEU Business School
“The User-driven Innovation Revolution: Unlocking Strategic Value”
„Felhasználó felé irányuló Innovációs Forradalom: Stratégiai értékek felszabadítása”
•    20:00-21:00 – Záróra
Az utolsó lehetőség a beszélgetésekre az iskolákkal – a záró órák ideálisak a hosszabb, komplexebb témák megbeszélésére.
•    21:00 – A vásár bezár

QS World MBA Tour a lenagyobb és legjobb MBA vásár sorozat, amely a világ 90 nagyvárosában van jelen – összehozva a legjobb nemzetközi és helyi business iskolákat, azok öregdiákjait és Önöket, a holnap business vezetőit.


Regisztráljon ingyenesen
és vegyen részt az eseményen. Találkozzon személyesen a felvételi igazgatókkal, győződjön meg róla, hogy MBA pályázatát a megfelelő személyek bírálják majd el. Iratkozzon fel QA ösztöndíjakra, találja meg az ideális MBA programot, javítson a GMAT pontjain. A kerekasztalnál beszélgetve ismerkedjen a karrier lehetőségekkel; mindez csak a QS World MBA Tour vásáron lehetséges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik