Gazdaság

Új Széchenyi-terv: jönnek a pályázati adatlapok

Könnyebb lesz pályázni, de lesznek pályázati fórumok.

Az Új Széchenyi Terv március elsején induló kiírásainak pályázati adatlapjait február 11-én már megtalálják az érdeklődők a terv honlapján, azaz mindenkinek lesz ideje felkészülni a pályázat benyújtására – írja a Magyar Nemzet.

A lapnak Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke (a képen) azt mondta: a jelenleg zajló társadalmi egyeztetések tapasztalatait is beépítik az adatlapokba, amelyek a korábbi 30-40 helyett legfeljebb 8 oldalasak lesznek, s a csatolandó mellékletek számát is harmadára csökkentik.

Pályázatai fórumokat tartanak

A DFT-Hungária felnőttképző intézmény információs fórumokat tart az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeiről. A szervezők szerint a február 7-én induló sorozat abban segít, hogy a pályázatok közül az érintettek ki tudják választani a számukra megfelelő konstrukciókat.

A rendezvényeket Budapesten, Miskolcon, Győrben, Székesfehérváron, Pécsen, Debrecenben, Szegeden tartják. A fórumokon térítésmentes részvételt biztosítanak a vállalatok, az államigazgatási intézmények, az önkormányzatok, a polgármesteri hivatalok, a közművelődési, oktatási, művészeti és tudományos intézmények, a kamarák, az érdekképviseletek és az országos civil szervezetek képviselőinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik