Gazdaság

Keresik a legjobb magyar márkákat

Az idén útjára indul a MagyarBrands program, a hat éve elnyerhető Superbrands cím mellett - közölte a szervező Superbands Magyarország.

A világ legnagyobb márkaértékelési és -díjazási rendszere, a Superbrands magyarországi szakértői bizottsága és vezetői a csaknem másfél évtizede indult, hat éve Magyarországon is jelen lévő program nyomán egyre nagyobb szükségét látták, hogy ráirányítsák a figyelmet a hazai termékekre.

Ezért indították a nemzetközi elismeréshez hasonló MagyarBrands elnevezéssel a legkiválóbb hazai márkákat előtérbe helyező programot. A hagyományteremtő kezdeményezés fővédnöke Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes.

A közlemény szerint a MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon kívül is, a védjegy pedig a hazai és nemzetközi piacon olyan értéket képvisel, amely a vásárlók számára a megbízhatóságot és minőséget tanúsítja.

A MagyarBrands védjegy előre meghatározott, egységes szempontrendszer alapján, pályázati úton nyerhető el. A hazai programban részt vevő vállalkozások és azok termékei – a Superbrands nemzetközi elveihez hasonlóan – egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapják meg az elismerést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik