Gazdaság

Marokkóban bizonyítana a magyar autóversenyző

Közel két hónapos szünet után május 1-2-án a marokkói Marrákes utcáin küzdenek meg a WTCC pilótái, köztük Michelisz Norbert, a ZengőDension Team versenyzője.

A szezonnyitó brazíliai versenyhétvége után máris a szezon ötödik és hatodik versenyéhez ért a Túraautó Világbajnokság (WTCC), miután biztonsági okok miatt törölték az áprilisra tervezett mexikói futamokat.

A versenysorozat első magyar csapata, a ZengőDension Team (SEAT) alakulata kedden indult útnak, hogy Michelisz Norbert Marrákes 4,6 kilométer hosszú utcai pályáján bizonyíthassa rátermettségét.

„A pálya rendkívül gyors, talán a leggyorsabb az egész szezonban, ami nagyon kedvez a SEAT-nak. Nagyon várom már” – közölte a 25 éves hímesházi versenyző.

Michelisz Norbert a brazíliai versenyhétvége futamain technikai problémákkal küzdve egy 10. és egy 9. helyett szerzett, így három pontjával jelenleg a 11. helyen áll a világbajnokságban, az újoncok számára megrendezett Rookie Challenge-en pedig holtversenyben a szintén SEAT-tal versenyző dán Michel Nykaerrel az első helyen áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik