Gazdaság

ix35 – Nem BMW. Hyundai…

Egy ideje már, hogy a Hyundai szakított a hagyományokkal. Hangzatos modellnevek helyett, inkább a megfelelő számsorozaton törik a fejűket a marketingesek. Így váltja fel a Tucsont az ix35.

Az autó alapjaiban lett más, mint elődje. Első ránézésre jobban áll neki az aszfalt, mint a veteményeskert. A tradíciót követve persze illik meglepődni azon, hogy egy koreai autó jól néz ki, annak ellenére, hogy nem ez az első eset. A dizájn azért okoz némi gondot, itt-ott nehézkes a kitekintés az autó belsejéből, leginkább hátrafelé.

A belső tér felületeiről már nehezen mondható el, hogy szépek. A térkínálat viszont elegendő akkor is, ha négy teljes értékű ember kíván helyet foglalni. Az sem mellékes, hogy a hátul utazók ülepét is ülésfűtés kényezteti.

A kis SUV ugyan ránézésre könyörög, hogy ne sarazzuk össze, ennek ellenére alkalmas a dagonyában való közlekedésre. Az automatikus fékezés pedig garantálja, hogy lefele menetben se kelljen görcsösen kapaszkodni valamelyik kiálló belső elemben. A kanyarokban megállja rendesen a helyét, csak az utak egyenetlenségeire reagál némi zötyögéssel.

AJÁNLOTT LINKEK:

Árak, motorok, képek (Vezess.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik