Gazdaság

Üzlet&Siker szemináriumok 2009 őszén!

November 24. elméleti alapozás

December 1. gyakorlati útmutatás

December 8. kézzelfogható eredmény!

Üzlet&Siker szemináriumok 2009 őszén! 1

Oktató: Balogh Péter webfejlesztő, Joomla szakértő

Részvételi díj:

12.900Ft+ÁFA/alkalom
vagy 28.900Ft+ÁFA/ mindhárom alkalom együtt (ami 25%-os megtakarítás!)


jelentkezzen

Tovább az online jelentkezés adatlapra…

Az előadások délután 14:00 és 18:00 között zajlanak a Sanoma Budapest székházában (Budapest, 3. kerület, Montevideo u. 9.).

Regisztráció 13:30.

A kávészünetben frissítőt és aprósüteményt biztosítunk.

A parkolás a résztvevőknek a Montevideo utcai mélygarázsban ingyenes.

További információk: Juhász Péter, projektvezető – 20-3585155

Felmérések szerint a kis- és középvállalkozói szféra nem használja megfelelően az internetben rejlő hirdetési, ügyfélszerzési és -tájékoztatási lehetőségeket. Minél kisebb vállalatokat nézünk, annál ritkább az önálló céges honlap megléte. 5-ből 4 kisvállalkozás nem rendelkezik honlappal, a meglévők elemzéséből pedig kiderül, hogy hatékonytalan, nem felhasználóbarát, elavult megoldásokat alkalmaznak, és nem kezelik hosszútávon. Az okok között általában az internetes jelenlét költsége említhető, valamint a tájékozatlanság.

Szeminárumsorozatunk ezen kíván változtatni!

1. alkalom – elméleti alapozás


2009. november 24., 14 óra


Regisztráció 13:30

Megismertetjük a vállalkozókat mindazon szempontokkal, amelyeket számba kell venniük mikor céges honlapot csinálnak, vagy csináltatnak.

  • Miért kell egyáltalán saját weblap?
  • Elvárások a weblap megrendelője felé
  • A weblapok struktúrája és célja
  • Statikus és dinamikus weblapok

Hatékony ellenőrzési eszközt adunk a kezükbe, hogy miként kontrollálják informatikai beszállítójukat, a megbízott honlapkészítő alvállalkozót, vagy az erre kijelölt projektvezetőjüket.

2. alkalom – gyakorlati útmutatás


2009. december 1., 14 óra


Regisztráció 13:30

  • Közérthetően bemutatjuk mindazon technikai paramétereket, és a vonatkozó idő- valamint költségigényeket, amik céges honlap kialakításánál szóba jöhetnek
  • Megismertetjük velük azokat az olcsó, alternatív megoldásokat, amik segítségével jelentősen faraghatnak a honlapkészítés terhein.
  • Részletesen bemutatjuk, hogy fogyasztói, jogi és marketing szemmel mik a szükséges elemei egy kisvállalati bemutatkozó honlapnak.


3. alkalom– éles gyakorlat, kézzelfogható eredmény


2009. december 8., 14 óra


Regisztráció 13:30

  • Bemutatjuk a modern, ütőképes, ingyenesen elérhető tartalommenedzsment alkalmazásokat, amikkel alap, haladó, vagy akár professzionális céges bemutatkozót készíthetnek cégüknek.
  • Végigvezetjük önt egy ilyen alap céges honlap kialakításán, amivel a későbbi haladó állapotot már önállóan kialakíthatja.

Szemináriumsorozatunk praktikus, könnyed gyorstalpaló, a piacon elérhető hasonló kurzusok árának töredékéért. A legszükségesebb információkkal vértezzük fel a vállalatvezetőket, kisvállalkozókat, mellyel akár önállóan, akár mások hatékony ellenőrzésével áteshetnek a világhálóra lépés első, sokunk számára nyomasztó lépésén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik