Gazdaság

Átadták az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozás Díjait

A rendezvény keretében került sor az Üzlet és Siker minősítési rendszerének idei lezárására, valamint ünnepélyes díjátadó keretében jutalmaztuk a legsikeresebb kis- és középvállalkozásokat, melyeket egyúttal bemutatásra is kerültek.

Az eseményt kormányzati oldalról Bajnai Gordon, fejlesztéspolitikai kormánybiztos és Egyed Géza, gazdaságfejlesztési szakállamtitkár képviselte. A kormánybiztos az uniós pénzek felhasználásáról szólt, továbbá kiemelte, hogy 100 ezer cég juthat uniós forráshoz az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével. Bajnai hangsúlyozta, hogy a magyar emberek számára a legfontosabb az öngondoskodás, ez a fajta paradigmaváltás mindenképpen szükséges a vállalkozások európai szintre emeléséhez.

Egyed Géza szintén a vállalkozások versenyképességét emelte ki, valamint szükségesnek tartotta, hogy kialakuljon egy olyan vállalkozói kultúra, mely a társadalmi kultúra emelésével együttesen segíti Magyarországot az Európai Unióba. A kormányzat képviselőit követően Zsembery György, az Invitel marketing vezérigazgató-helyettese, valamint Rácz Tibor, a HVB vezérigazgató helyettese méltatták az egybegyűlteket és elért sikereiket.

Részletes beszámolónkat az Üzlet & Siker magazin decemberi számában olvashatják.



Átadták az Üzlet és Siker Minősített Vállalkozás Díjait 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik