Gazdaság

Magyar középvállalati siker a Microsoft konferencián

A Dynamics vállalatirányítási megoldásokra épülő gépjármű-, gumiabroncs- és alkatrész-kereskedelmi, szerződéskezelő és médiaipari megoldásokat, workflow-integrációt, valamint a WizzAir rendszerét mutatta be az XAPT a müncheni Microsoft Convergence EMEA kiállítás résztvevőinek.

A Convergence EMEA konfereciát és kiállítást a tengerentúli sikerek után most először rendezték Európában november 6–8. között a Microsoft Dynamics üzleti szoftverekkel (AX, NAV, CRM) foglalkozó partnerek és ügyfelek számára. A rendezvényen az EMEA (Európa, Közel-kelet, Ázsia) régióból több mint 3000 vendéget regisztráltak, ahol az XAPT bronzfokozatú támogatóként vett részt.

A konferencia egyik kiemelt témája a WizzAir Dynamics AX 4.0 bevezetése volt, amelyet az XAPT végzett, és amelyet a Microsoft is referenciaprojektnek tekint, hiszen ez az egyik első sikeresen lezajlott upgrade. A projekt tapasztalatait esettanulmányokból, előadásokról, és személyesen a WizzAir ERP-menedzserének beszámolójából is megismerhették a rendezvény résztvevői.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik