Gazdaság

Megállapodott az ITDH és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kamara

admin
admin

2006. 10. 17. 11:29

Az együttműködés célja konkrét segítség nyújtása azoknak a vállalkozásoknak, amelyek beszállítóvá kívánnak válni, vagy beszállítói tevékenységüket kívánják fejleszteni – olvasható a közleményben.

A megállapodás keretében sor kerül egy megyei adatbázis létrehozására, tanfolyamok és tréningek szervezésére a megyei cégek vállalkozási ismereteinek bővítése érdekében, valamint célirányos beszállítói kézikönyv elkészítésére. A beszállítói fórumok mellett Beszállítói Klubbal is segítik a szervezők a kis- és nagyvállalkozások fórumlehetőségét.

A találkozón mutatták be a Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdaságát és legjelentősebb gazdálkodóinak teljesítményét elemző TOP 50 című kiadványt. Spányik Péter, az ITDH üzletfejlesztési igazgatója pedig a „2005. évi exportteljesítményéért” díjat adta át a szolnoki Mondi Business Paper Hungary Rt.-nek. Az ITDH szeptemberben a közép-dunántúli régió négy kereskedelmi és iparkamarájával írt alá hasonló megállapodást.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.