Gazdaság

Tisztelt Olvasók,

admin
admin

2006. 10. 06. 00:00

ebben a hónapban még mindig az Üzlet & Siker 2006-os minősítési pályázata áll az érdeklődés középpontjában, hiszen október 15-éig van lehetőségük az elismerésre kandidáló vállalkozásoknak beküldeni pályázatukat. Hangos sikerre számítunk a pályázók számát illetően, hiszen már szeptember elején többen startra készen várták a pályázati weboldal élesítését. Az érdeklődő telefonok és e-mailek alapján jó érzéssel nyugtáztam, hogy volt értelme az előző évek kemény munkájának, hiszen a kis- és középvállalkozások is lassan ráébrednek a költséghatékony, stratégiailag tervezett pr jelentőségére és hasznára.

Habár a minősítési pályázat és a novemberi díjkiosztó az év egyik legrangosabb eseményének ígérkezik, számtalan aktualitással foglalkozunk ebben a számban. A közszférából szeptemberben elbocsátott több mint 13 ezer alkalmazott nagy része vélhetően a kkv-szektor ajtaján lesz kénytelen kopogtatni az elkövetkező hónapokban, igaz, a megszorítások miatt a jelentkezők csekély részét lesz csak képes befogadni a versenyszféra. Még hosszú ideig okoznak komoly fejtörést a Gyurcsány-csomag megszorító intézkedései, vállalati hatásait feltehetően emberierőforrás- és egyéb menedzsmenteszközökkel leszünk kénytelenek kivédeni, hiszen a megnövekedett vállalati adók és a forint gyengülése negatívan érintik a vállalatok büdzséjét, nem beszélve arról, hogy a cégek jövőre nem tudják majd kompenzálni munkatársaik reálbérének visszaesését. Terveink szerint az elkövetkező lapszámokban is igyekszünk hasznos információkkal szolgálni a megszorítások minél kevesebb fájdalommal történő hárítására.

Laskóy Ágnes
projektvezető

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

NEW YORK, NY - DECEMBER 09: People carry signs addressing the issue of sexual harassment at a #MeToo rally outside of Trump International Hotel on December 9, 2017 in New York City.   Stephanie Keith/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.