Gazdaság

Ez egy egyedülálló díj

Nagyon egyszerű a válaszom: pr. Kevés kis- és középvállalkozás engedheti meg magának, hogy külön „píárost” foglalkoztasson, aki a cég külső és belső kommunikációját stratégiailag tervezett módon irányítja. Pedig mára szinte minden komolyabb cég felismerte a stratégiailag tervezett és tudatosan használt kommunikáció fontosságát és hasznát, hiszen a megszorító intézkedések a marketingköltségeket is érintik, az árut vagy szolgáltatást azonban továbbra is el kell adniuk. Az Üzlet & Siker-minősítés egy kis energiabefektetést igénylő, hatalmas pr-értékű lehetőség a vállalkozások számára.

Egyre több az olyan díj, amellyel vállalkozások valamely kiválóságát ismerik el. Ez egyrészt örvendetes, másrészt viszont devalválhatja is a „komoly” díjak értékét. Az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása pályázatot mi teszi egyedülállóvá?

Ahogy az imént is utaltam rá, többen felismerték már a különböző díjak pr-értékét, épp ezért számtalan díjjal találkozhatunk manapság az üzleti életben. Az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása pályázat azonban nem csupán egy díjat takar, hanem egyedülálló integrált információs és értékesítési csatorna, amely mögött ráadásul piacvezető média és kiadó áll. A projekt küldetésének köszönhetően pedig további üzleti lehetőséget is jelent a pályázóknak, hiszen egyedülálló módon köti össze a kkv-szektort a nagyvállalatokkal.

Az valóban nem mindennapos, hogy nagyvállalatok összefognak egy projektben a kkv-k támogatására. Az Üzlet & Siker-projekt támogatói köre miért tartja fontosnak az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása pályázatot?

Ez egy kétirányú lehetőség – amolyan kecske és káposzta esete –, amelyből nemcsak a kis- és középvállalatok profitálhatnak, hanem a nagyvállalatok is célirányosan és költséghatékonyan érik el a célcsoportjukat.

Mi lesz az idei győztesek díja?

Az idén is kilenc kategóriában értékeljük a pályázókat, kategóriánként három dobogós céget emelünk ki, ők megkapják a 2006 Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása díjat, amelyet oklevél bizonyít. Idén a fődíjas vállalkozás és a kategóriagyőztes különdíjasok partnereink által felajánlott további értékes ajándékokat vehetnek át a sokak által várt Üzlet & Siker Díjkiosztó Gálán.

Ez a díjátadó gálaest immár hagyományos társasági esemény is a kis- és középvállalkozói kör számára. Idén hol és mikor rendezik meg?

Ezúttal új helyszínt kerestünk a gálának, amelyet hagyományainkhoz híven november utolsó péntekjén, 27-én, 19 órától rendezünk meg. Tekintettel a sok vidéki pályázóra, az egyik legelegánsabb budapesti hotel ad otthont a díjkiosztó gálának. A Westend Hilton Hotelre esett a választásunk, ahol a gála után a vidéki díjazottak az éjszakát is eltölthetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik