Gazdaság

Magyar eBusiness-képzés Ungváron

admin
admin

2006. 10. 03. 11:15

Az oktatás a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) és a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF) között létrejött szerződés alapján, szervezett pilotprogram keretében vette kezdetét szeptemberben. A képzés három hónapon át, havi két napon keresztül tart majd.

A képzés szervezője – az MÜTF – elsőként vállalta hazánkban, hogy a közgazdaságtan elmélete helyett a gyakorlati üzleti életre helyezi a hangsúlyt, és ezt most a határon túli magyarok számára is elérhetővé szeretné tenni. A szemináriumot dr. Kandikó József, rektor, a MÜTF főigazgatója nyitotta meg, és vezette be a résztvevőket a „XXI. század marketingjébe”.

A szemináriumon Damjanovich Nebojsa, online marketingkommunikációs tanácsadó és tréner ad átfogó képet az internet alapjairól, mutatja be röviden az online marketing lényegét, néhány új vállalati kommunikációs eszközt. A tréner hasznos tanácsokkal segíti a cégeket a website-tervezésben, -kivitelezésben, ügyfélmegszerzésben és ügyfélmegtartásban.

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fotó:24.hu/Karancsi Rudolf
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.