Gazdaság

Az APC integrált InfraStruXure-t ajánl kicsiknek

Az új InfraStruXure rendszer a gyorsabb telepítés érdekében rövid idő alatt összekapcsolható alkotóelemeket és üzemkész megoldásokat tartalmaz. A rendszer helyigénye minimális, és használatával csökkennek a működési, telepítési és bővítési költségek.

„Ezentúl az InfraStruXure-t nem kizárólag Symmetra PX szünetmentes áramforrással, hanem Smart UPS VT energiamodullal is tudjuk szállítani. Mindez még nagyobb választási lehetőséget kínál dinamikusan fejlődő ügyfélkörünk számára” – mondta el Bíró Viktor, az APC dél-kelet európai regionális menedzsere.

A Smart UPS VT hatásfoka magas szintű, kiemelkedően energiatakarékos, különösen a 100 százalékosnál alacsonyabb terhelés mellett. A termék kifejezetten a hazai kisvállalatok érdeklődését keltheti fel, hisz éppen az ő igényeiket szolgálja ki legjobban. Ugyanakkor kiváló megoldás azoknak a nagyvállalati kirendeltségeknek, lerakatoknak is, ahol szükség van szervertermi infrastruktúrára. ” – tette hozzá Bíró Viktor.

Az InfraStruXure a Smart-UPS VT architektúrával kiegészítve ideális megoldás szerverszobák és kis adatközpontok, de akár távoli telephelyek, például regionális irodák számára is. Az InfraStruXure Smart-UPS VT architektúrája júliustól a világ legtöbb országában kapható, hazánkban 30kVA és 40kVA-es teljesítményű változatban kerül forgalomba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik