Gazdaság

Negyedmilliárdot nyert az AAM a HEFOP-ból

admin
admin

2006. 07. 04. 12:33

A HEFOP pályázatai azon kevés lehetőségek közé tartoznak, melyek nagyvállalatok számára is módot adnak pályázati források bevonására, így az AAM Vezetői és Informatikai Tanácsadó Zrt. kifejezetten ajánlotta ügyfeleinek a lehetőséget. Mivel azonban az AAM-nél komoly hagyománya van a munkatársak folyamatos továbbképzésének, az is kézenfekvő volt, hogy a tanácsadó saját célokra is nyújt be pályázatot.

„EU Irodánk egy kivételével minden operatív program keretében nyújtott be már pozitív elbírálásban részesülő pályázatot” – mondta el Kiss Lilla, az AAM tanácsadója, aki hozzátette, hogy a pályázat kapcsán a vállalat számos új ügyfelet is szerzett, akik közül jó néhányan régebbi kliensek pozitív visszajelzése alapján vették igénybe a cég szakmai támogatását.

Az eredmények önmagukért beszélnek: az egyénileg és konzorciumokban pályázó 29 cég 14 sikeres pályázata nyomán az AAM 269,5 millió forintot nyert el ügyfelei, illetve saját munkatársainak továbbképzésére. „Mivel minden általunk benyújtott pályázat pozitív elbírálásban részesült, vállalatunk 100 százalékos sikermutatóval büszkélkedhet” – emelte ki Kiss Lilla, aki szerint a sikerben fontos szerepe van a megfelelő irányú megközelítésnek.

„A legtöbb pályázó egy meghatározott forráshoz keres projektötletet. Azonban mivel a pályázatok megírása jellemzően sok energiát és anyagi ráfordítást igényel, a javasolt út éppen ennek a fordítottja. Egy konkrét probléma, üzleti cél vagy várakozás megfogalmazása után érdemes megvizsgálni, hogy annak megvalósításához milyen támogatásokat lehet elnyerni” – fejtette ki a szakember.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Hemzseg a hibáktól A Piramis

The Dark knight Le chevalier noir
The Dark Kight 
2008
Real  Christopher Nolan
Heath Ledger.
COLLECTION CHRISTOPHEL © Warner Bros
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.