Gazdaság

Követelés-nyilvántartóval működik együtt a BKIK

Az együttműködők a piac mielőbbi kifehéredését, a kamarai tagok pénzügyileg stabilabb, biztonságosabb vállalkozói környezetének kialakítását kívánják elősegíteni. Az Eye Watch Fizetési Fegyelem Rendszerében található információkat ezentúl minden csatlakozott kamarai tag teljes körűen használhatja, így nyomon követheti a jelenlegi üzletfelek fizetési teljesítését.

Az Eye Watch információs rendszere ma már 32 ezer vállalkozás fizetési gyakorlatát teszi láthatóvá. A rendszertagok, valamint az általuk tett bejelentések számának folyamatos növekedésével a piac egyre jelentősebb szelete válik átláthatóvá, ami egyúttal a nem-fizetők körének kiszűrését is egyre hatékonyabbá teszi. A BKIK tagjait arra ösztönzi, hogy csatlakozzanak mielőbb a rendszerhez, ezzel azt szeretnék elérni, hogy a tagság újra a minőség garanciája legyen.

A kamarai tagok idén rendkívül kedvezményes belépési díjjal léphetnek be a rendszerbe. Ezzel a lépéssel a BKIK szeretne példát mutatni más érdekképviseleti és szakmai szervezetek számára, akik a piac átláthatóságát szintén fontosnak tartják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik