Gazdaság

Stílusos kagylóhéj

Jelenleg a 25. helyen szerepel a világ legelismertebb márkainak rangsorában a Samsung, méghozzá úgy, hogy a brand értéke a tavalyihoz képest 31 százalékkal növekedett

Stílusos kagylóhéj 1

a BusinessWeek szerint (Figyelő, 2003/35. szám). Az előrelé-pést alighanem a kiváló designnak, valamint a megfelelő pozicioná-lásnak köszönheti a dél-korai vállalat: termékeihez a tömegáru helyett újabban a minőségi, sőt a prémium jelző is párosul. E vonulatot képviseli az európai piacokon várhatóan még szeptemberben megjelenő SGH-E700 is, amely nemcsak a létező GPRS mobiltele-fonok státustulajdonságait ötvözi, de valódi újdonság: lekerekített formáival ez a világ első süllyesztett antennás összecsukható készüléke.

A belső VGA TFT képernyő 65 ezer szín megjelenítésére alkalmas, de ezenkívül külső szerves polimer alapú (OLED) kijelzővel is ellátta a marok-telefont a gyártó. Ezt az egyébként a dátumot és pontos időt mutató display-t önarckép készítésekor egyfajta keresőként érdemes használni. A kamera 640×480 pixeles fotók készítésére alkalmas, amelyekből 200 darabot képes tárolni a telefon. A képek effektekkel szerkeszthetők, sorozatfotók is készíthetők (egymás után 15 képkocka), a digitális zoom ötszörös nagyítást tesz lehetővé. A készülék 85 grammot nyom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik