Gazdaság

Hálócsevely

A FigyelőNet minden reggel rövid, érzelmes összefoglalót ír arról, miként is indul a nap a szerkesztőség nézőpontjából. Ha jó hírt látnak, akkor fölfelé, ha rosszat, akkor lefelé mozdul a FigyelőBarométer. Néhány részlet egy minapi csevegésből:

Spektator: Itthon, de még Amerikában is csak személyi harc folyik és a politikusok érdekeitől hangos a hírszolgálat. Kérdezem: mikor telik idő a szavazók érdekeinek megvédésére? Félő, hogy elfogy a türelem.

Pitro: Nem fogy el! Már elfogyott, de így sem változott semmi! Eddig arra szavaztunk, aki vagy jót tett velünk az előző most már 50 alatt, vagy az ellen, aki rosszat! Én azt kérdezném inkább: mikor fogunk arra szavazni, aki a következő 50 évben jót tesz értünk! Ezt a mai helyzetben senkiről nem lehet elmondani! És még legalább két választásig nem lehet majd! Ugyanazok az arcok immár 10 éve! És két év múlva is ugyanezek az arcok akarják megválasztatni magukat.

Attila: Olvassátok el az USA elnökválasztásról Gömöri Endre két írását, az Aktuális rovatban, nagyon tanulságos. Nálunk már szerintem polgárháború lenne, az amerikaiak meg szépen megvárják a korrekt eredményt. –

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik