Gazdaság

TOP 200 GÁLA – Cégvezetők bálja

A budapesti Szépművészeti Múzeum épüiletének történelmi időket idéző falai kölcsönöztek kivételes eleganciát annak a gálaestnek, amelyhez a Figyelő TOP 200 idei számának megjelenése adta az apropót. Miként Szabó György, a Figyelőt is kiadó VNU Budapest Lapkiadó Rt. vezérigazgatója köszöntőjében fogalmazott: olyan exkluzív társadalmi esemény hagyományát kívántuk megteremteni, amely a szórakozás és ünneplés mellett módot ad a vállalatok vezetői és a gazdaságpolitika alakítói közötti informális kapcsolatépítésre is. A zárkörű gálaest vendégei zömében a hazai nagyvállalatok menedzserei voltak, a kormánytagok képviseletében Dávid Ibolya igazságügy-miniszter jött el férje oldalán.

A gálaest házigazdái Erős Antónia és Szellő István – a rendezvény kizárólagos médiatámogatója, az RTL Klub sztár műsorvezetői – voltak. A Gundel Étterem kiváló szakácsai remekbe szabott menüt varázsoltak az asztalokra.

A gálaest csúcspontja a TOP 200-díjak átadása volt, amelyeket a kitüntetett cégek képviselői vettek át: a legnagyobb árbevételű vállalat a Mol; a leghatékonyabb a Philip Morris Magyarország; a rangsorban legtöbb pozíciót előrelépő a Peugeot Hungária; a legeredményesebb a Matáv; a legjobban növekvő vállalat pedig az Audi Hungária lett az 1999-es adatok alapján.

Az eseményt főszponzorként az Andersen Consulting támogatta, de hozzájárult még a Shell, a Vivendi, a Citibank, a Köves Clifford Chance Pünder valamint a Sun Microsystems is. A bevétel egy részét a szervezők a Junior Achievement Magyarország Alapítványnak ajánlották fel. –

Ajánlott videó

Olvasói sztorik