Gazdaság

MEGNYÍLT AZ ENTERNET

A jövő már jelen van a Westel Enternet bemutatótermében a budapesti Vörösmarty téren, ahol 300 négyzetméteren a távközlés és informatika világának legújabb technológiáit, alkalmazásait próbálhatják ki a látogatók, a világpremierekkel egy időben Magyarországon is.

A Westel Mobil Rt. és az Enternet bemutatószalon létrehozásában együttműködő partnerek – az Ericsson, a Motorola, a Hewlett-Packard és a Volkswagen – az Enternet bemutatóteremmel egy Magyarországon egyedülálló, rendhagyó új “kommunikációs teret” hoztak létre, amely a hét minden napján, reggel 10 és este 9 között a legújabb technológiák és alkalmazások játékos formában való bemutatását és kipróbálását kínálja a látogatóknak.

Az Enternetben kiállított és minden látogató számára szabadon és ingyenesen kipróbálható alkalmazások – többek között a mobiltelefonnal működő Coca-Cola automata, az SMS Fal, a GSM robot, a VWAP-Beetle, a GPRS, a GSM hálózat és telefontervező program, a WAP félkarú óriás, a WAP bioritmus, a GSM Pro, a WAP-pal és hanggal vezérelt kamerák – játékos formában mutatják be a világ élvonalába tartozó technológiákat. A bemutatóterem emeleti részében kapott helyet az a világszínvonalú videókonferencia-terem, amely üzleti virtuális tárgyalások, megbeszélések megrendezésére alkalmas.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik