Gazdaság

II. ERZSÉBET ÉS CHER – Divatfiaskó

Bármilyen különösen hangzik is, a két híres énekesnő, Cher és Celine Dion, valamint II. Erzsébet brit királynő rendelkezik egy – éppenséggel nem megtisztelő – közös vonással. Mindhárman rajta vannak “a legrosszabbul öltözött nők” listáján, amelyet az amerikai divatkritikus, Mr. Blackwell Los Angelesben hozott nyilvánosságra. Az értékelés szerint Cher gyöngyökkel hímzett színpadi kosztümjei “a divat végső fiaskóját” testesítik meg. Ráadásul a művésznő túlságosan kidomborítja hátsó felét – szól Mr. Blackwell verdiktje.

A kritikus szerint II. Erzsébet királynő is kereshetne már magának egy új divat-tanácsnokot. Úgy néz ki ugyanis, mint egy karácsonyfa, vagy mint egy “királyi bohóc”. Az egykori divattervező által évente közre-adott listán szerepelnek még: Britney Spears és Fiona Apple muzsikusok, valamint Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston és Cameron Diaz színésznők.

Elnyerte viszont Mr. Blackwell tetszését Caroline monacói hercegnő, Barbra Streisand filmcsillag, továbbá Gwyneth Paltrow, Sophia Loren, Nicole Kidman, Sharon Stone és Halle Berry színésznők öltözködése, ők valamennyien felkerültek a pozitív listára. –

Ajánlott videó

Olvasói sztorik