Gazdaság

A Figyelő mobilajánlata

ÜZLETEMBEREKNEK, bankároknak, brókereknek, illetve akik sokat használják a maroktelefont rendszeren belül és kívül egyaránt, továbbá fontos számukra a digitális hálózat adta minőség és szolgáltatás, a Figyelő a Pannon Optimum csomagot ajánlja, amennyiben havi beszélgetési átlaguk meghaladja a 20 órát. Az említett időtartamnál a számla végösszege előfizetéssel és áfával együtt 57 és 59 ezer forint között mozog, ha a beszélgetések 70 százalékát csúcsidőben bonyolítják le.

DIÁKOKNAK, egyetemistáknak, illetve akik havonta csak 2-3 ezer forintot szeretnének költeni mobiltelefonra és voltaképpen csak a divat miatt hordják az oldalukon a készüléket, a Figyelő a GSM társaságok egyik pre pay tarifacsomagját ajánlja. A legolcsóbb csomagokkal egyhuzamban egyaránt és átlagosan 150-200 percet beszélhetnek, feltéve, ha többnyire csúcsidőn kívül használják a mobiljukat.

KISVÁLLALKOZÓKNAK, anyagbeszerzőknek, illetve akik sokat utaznak vidékre, fontos számukra az elérhetőség, és igyekeznek keveset beszélni, a Figyelő a 0660 Standard csomagját ajánlja, havi 5 órás beszélgetést feltételezve rendszeren belül és kívül egyaránt. A havi számla végösszege előfizetéssel és áfával együtt 14-16 ezer forint, ha a beszélgetések legalább 60 százalékát csúcsidőben bonyolítják le.

BIZTOSÍTÁSI ÜGYNÖKÖKNEK, gazdasági szakembereknek, elemzőknek, illetve akik igyekeznek minimálisra szorítani a mobilbeszélgetést és vezeték nélkül főként munkatársaikkal kommunikálnak, a Figyelő a Westel Eurofon III. csomagot ajánlja. Különösen akkor, ha a munkatársak is Westel szolgáltatással rendelkeznek. Havi 7 órás beszélgetési időt feltételezve a számla végösszege előfizetéssel és áfával együtt 21-24 ezer forint, ha a beszélgetések legalább 64 százalékát csúcsidőben bonyolítják le

Ajánlott videó

Olvasói sztorik