Gazdaság

Jegyesek

Az Ostermann Formula-1 Kft. illetékese július derekán még nem tudott pontos számot mondani, hogyan fogynak a 200 hazai kereskedőnél és a 2,5 ezer külföldi elárusítóhelyen a Magyar Nagydíjra szóló jegyek. A bizományosi értékesítés miatt összesítés csak az esemény után készül. Még hátravan a verseny előtti utolsó tíz nap vásárlási rohama. A koszovói események miatt kezdetben vontatott volt, de a béke kihirdetésével felgyorsult a külföldiek jegyelővétele. Különösen sok osztrák, német, finn és olasz, sőt japán és amerikai vett elővételben jegyet. Jól fogynak a legnagyobb bevételt jelentő arany és ezüst tribün helyei.

Az idén tovább emelkedtek a jegyárak: a legolcsóbb álló bérlet 21 ezer forint. A gold tribün bérlet 70 ezer, a super gold 90 ezer forint. A legolcsóbb a pénteki állóhely 3 ezer forintért (gyermekek után fele összeget kell fizetni).

A hazai látogatók számára vezették be az 5 ezer forintos arany-, és 3 ezer forintos ezüst Hungaroring F1 Baráti Club kártyát, amellyekkel erre és más versenyekre is kedvezményesen juthatnak be a kártyatulajdonosok. –

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik