Kultúra

Javier Bardem lesz James Bond új ellensége

Javier Bardem megerősítette: ő lesz a főgonosz a legújabb James Bond-filmben.

Az Oscar-díjas spanyol színész az ABC-nek nagy elragadtatottsággal beszélt a rá váró szerepről. Mint mondta, nagyon lelkes, hogy részese lehet a legendás ügynökről szóló sagának, mert régi rajongója a sorozatnak. “A szüleim mindig elvittek, hogy megnézzük a filmeket, az összeset láttam” – idézte fel Bond-emlékeit Bardem.

A színész által megformált karakterről részleteket egyelőre nem lehet tudni, de az már biztos, hogy partnerei közt a Bondot harmadszor eljátszó Daniel Craig mellett ott lesz az M szerepében visszatérő Judy Dench, és feltűnik majd Ralph Fiennes is, míg az aktuális Bond-lánynak Bérénice Marlohe-t választották. Az egyelőre csak Bond 23-ként emlegetett filmet Sam Mendes rendezi, a forgatás fő helyszíne pedig India lesz, de szó van törökországi és skóciai jelenetekről is.

A bemutató dátuma az Egyesült Királyságban 2012. október 26., míg az Egyesült Államokban november 9., és mivel néhány napja lefoglaltak tizenöt domainnevet, köztük a jamesbond-skyfall.com-ot és a skyfallthemovie.comot is, valószínűsíthető, hogy Skyfall lesz a film címe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik