Elittárs

Vadai elárulta, Gyurcsány beteg

gyurcsány ferenc és vadai ágnes (gyurcsány ferenc, vadai ágnes, )
gyurcsány ferenc és vadai ágnes (gyurcsány ferenc, vadai ágnes, )
A DK elnöke "kétoldali tüdőgyulladással ült benn", hogy a plakáttörvény ellen szavazzon.

Vadai Ágnes az ATV reggeli műsorában nagyon kiakadt Hadházy Ákosra, amiért az LMP társelnöke megjegyzéseket tett a vesegörcse miatt plakáttörvény-szavazástól távol maradó Oláh Lajosra.

A DK alelnöke minősíthetetlennek nevezte a betegség megkérdőjelezését. Mint mondta: minden más ellenzéki párt jobbulást kívánt Oláhnak, akit mentő vitt el, még hordágyon sem tudták volna bevinni a szavazásra, olyan rosszul volt.

Vadai Ágnes emlékeztetett rá, hogy párttársa nélkül is meg tudták akadályozni a törvénymódosítást, amihez az is kellett, hogy Gyurcsány Ferenc “kétoldali tüdőgyulladással ült benn” a Parlamentben.

Hadházy Ákos előzőleg szintén az ATV-ben mondta azt, hogy a törvénymódosítás ellenében nem volt semmiféle előzetes egyeztetés, a törvényt egyszerűen nem lehetett megszavazni,

ellenzéki oldalról mindössze egyetlen képviselő volt, aki vette a bátorságot, hogy vesegörcsöt kapjon.

Az úgynevezett plakáttörvény kétharmados többséget igénylő rendelkezései elbuktak, az egyszerű többséget kívánó javaslatokat pedig hiába szavazták meg, Áder János nem írta alá a törvényt, megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek.

Áder visszaküldte a plakáttörvényt a parlamentnek
A köztársasági elnök szerint a kétharmados rendelkezések nélkül a törvény értelmetlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik