A Konyhafőnök legutóbbi napversenynapján tatár beefsteaket is készíteniük kellett a versenyzőknek. Zsuzska húsdarálóval állt neki a hús előkészítésének, megoldásával pedig versenytársai is egyetértettek, Rácz Jenő azonban gyorsan közbelépett, amikor meglátta, mi történik a konyhában.
Ugye nem mondod komolyan, hogy… engem egy baseballütővel basztak volna szájba Franciaországban, ha így csináltam volna a tatárt! Soha nem így csináljuk! Nem daráljuk le! Kézzel vágjuk a húst
– mondta a versenyzőnek, aki többször is elnézést kért a hibájáért.
Amikor odajött hozzám Jenő séf, és elég keményen leteremtett, akkor én nagyon röstellkedtem amiatt, hogy úgy álltam hozzá a tatár beefsteakhez, ahogy otthon szoktam készíteni a családomnak
– fogalmazott később a riportszobában Zsuzska.
A séfek később kifejtették, hogy a darálással a hús krémes állagot kap, ami nem megfelelő a tatár beefsteakhez, ráadásul az eljárással az ízek is tompulnak, ami szintén nem tesz jót a fogásnak.