Élet-Stílus

Szandi: Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági alapítvány számlájára

RTL Klub
RTL Klub
Közös fotót posztolt a múlt heti jótékonysági rendezvény szervezőjével és a családdal, akiknek a megsegítésére rendezték az eseményt.

Múlt héten a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy Szandi az előző hétvégén egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet egy jótékonysági eseményen, ám mikor férjével, Bogdán Csabával a helyszínre érkeztek, látták, hogy alig van ott valaki, így az énekesnő nem lépett színpadra.

Azt állították:

  • „Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra.”
  • „Próbáltunk együttműködni, fél órán át várakoztunk, hátha jönnek még emberek, illetve törtük a fejünket további megoldásokon, de a szervezők részéről semmilyen ötlet nem volt, így csalódottan és szomorúan távoztunk.”
  • Bogdánék elismerték, átvették a fellépésért járó összeget, hangsúlyozva, hogy ők megtették a kötelességüket, és nem miattuk, hanem az előre leírt feltételek hiánya miatt maradt el a fellépés. Hozzátették viszont, hogy az összeg kevesebb volt, mint a szervező által említett 1500 euró, amit hajlandóak is visszautalni.

Szandi továbbá felajánlotta, hogy ha a szervezők küldenek nekik egy számlaszámot, visszautalják a pénz, ezzel is támogatva a családot.

Az ügyben a múlt héten felkerestük az Angyali Kezek nonprofit szervezetet, melynek igazgatója, Kallós Daniela azt mondta lapunknak, Szandiék azóta sem jelentkeztek a pénz visszautalásával.

Az énekesnő viszont nemrég az Instagram-oldalán jelentkezett be, közös fotót posztolt Kallós Danielával és a családdal, akiknek a megsegítésére a múltheti koncertet szervezte az alapítvány.

Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára! A férfi, aki a múlt heti madari rendezvényre kiközvetített engem, az Alapítvány vezetője, Daniela kérésére sem adta meg Neki a telefonszámunkat, így előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól. Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot Danielával

– írta posztjában Szandi, hozzátéve: mostanra kiderült, hogy mindketten félre voltak informálva.

Ma egy felvidéki fellépésre menet Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot. Rendkívül kedves emberek, akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény. Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést, amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt és elnézést kérünk azoktól, akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése

– zárta sorait az énekesnő, aki ma reggel Kallós Danielával együtt a #Bochkorban nyilatkozik majd az ügyről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik