Élet-Stílus

Galkó Balázs törött kézzel is dolgozik: leveleket hord ki

MTI Fotó: Mohai Balázs
MTI Fotó: Mohai Balázs

Galkó Balázs egy szerencsétlen kerti baleset során több mint egy hete eltörte a karját. A színművész nemrég a Blikknek nyilatkozott:

Egy sámlin ülve gyomláltam az albérletem kertjében, amikor éreztem, hogy a hokedli egyik oldala megrogy alattam és mielőtt bármit tehettem volna, elvesztettem az egyensúlyomat és a földre zuhantam, olyan szerencsétlenül estem, hogy a kezem nekicsapódott egy ágyásszéli betonnak és azonnal el is tört

– mesélte Galkó, akinek a bal karját azóta begipszelték.

Jelenleg egy közös képviselettel foglalkozó cégnél dolgozik, ahol a feladatai közé tartozik, hogy leveleket kézbesít.

Szerencsére ezt a munkát továbbra is tudom végezni, felakasztom a vállamra a táskámat és bedobálom a leveleket a ládákba, közben pedig azzal szórakoztatom magamat, hogy verseket mondok.

A színész, annak ellenére, hogy dolgozik, továbbra is anyagi nehézségekkel küzd. Mivel a színházban nincs munka a nyári időszakban, az onnan származó bevétele teljesen kiesik, így a 120 ezres nyugdíjából, illetve a levélhordásból kapott fizetéséből kell megélnie, ami kevés hozzá, hogy két kisebb gyermekének és édesanyjuknak segítséget tudjon adni. „Nagyjából háromszor ennyi pénzre lenne szükségem ahhoz, hogy mindent biztosítani tudjak saját magam és a családom számára. Persze próbálom keresni a lehetőségeket, például nem rég felhívtam az egyik régi barátomat, hogy szeretnék fellépni a nyári időszakban Kapolcson, ám bizonyos okok miatt sajnos nem tudott segíteni” – mondta.

A színész azért egy örömhírrel is szolgált:

Hazám-díjat kapok majd, ami hatalmas elismerés számomra. Úgy vélem, ennél kedvesebb, civilebb díj jelenleg nincsen Magyarországon, ennek sem politikához, sem pedig pénzhez nincsen köze – újságolta a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik