Élet-Stílus

Letartóztatták a rendőrt, aki szolgálat közben forgatott szexvideót

Reddit
Reddit
Kétrendbeli hivatali kötelességszegés vádjával letartóztatták a Tennessee-i Nashville-ben azt a 33 éves rendőrt, aki szolgálat közben szerepelt egy OnlyFans-modell videójában.

Letartóztatták és kétrendbeli hivatali kötelességszegéssel vádolták meg június 13-án azt a Nashville-i rendőrt, aki szolgálatban volt, amikor szerepelt egy Jordin nevű OnlyFans-modell szexvideójában – írja a CBS News.

Mint korábban írtuk, a videót, melyben a 33 éves Sean Herman rendőr szerepel, április 26-án forgatták. A felvételen Jordin a kocsiját vezeti, majd feltűnik mögötte egy rendőrautó és levillogja. Miután megállnak, egy egyenruhás rendőr kéri a nő iratait, mire ő azt mondja, nincsenek nála papírok, de szívesen megmutatja a rendőrnek a melleit. A rendőr erre azt feleli, annyi mellet nézhet az interneten, amennyit akar, mire Jordin azt mondja, az övét meg is tapogathatja.

A videón a rendőr arca nem látszik, ám egy ponton feltűnik egy kis részlet a vállán viselt, Metro Nashville Police Department emblémából. A rendőrség május 8-án szerzett tudomást a videó létezéséről, egy nappal később azonosították a felvételen szereplő Hermant és azonnali hatállyal elbocsátották.

Bár a modell azt mondta, a rendőr nem tett semmi rosszat, hiszen a felvétel a Herman szabadnapján készült (ráadásul magánterületen), a férfi valójában szolgálatban volt. Herman kirúgása után a nyomozás folytatódott, ennek eredményeként tartóztatták le a férfit és helyezték előzetes letartóztatásba.

A bíróság 3 ezer dollárban (kb. 1,1 millió forintban) állapította meg Herman óvadékát, amit a férfi ki is fizetett, így szabadlábon védekezhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik