Élet-Stílus

Jennifer Hudson úgy tudja, apjának összesen 27 gyereke született

Frazer Harrison / Getty Images
Frazer Harrison / Getty Images
Tinédzserként az volt az álma, hogy mind egy asztalnál ünnepeljék a hálaadást vagy a karácsonyt.

Jennifer Hudson nemrég egy podcastműsorban mesélt a családjáról, a beszélgetés egy pontján pedig elárulta, hogy úgy tudja, apjának 27 gyereke született – nekik legalábbis ezt mondták, tinédzserként pedig az volt a legnagyobb álma, hogy mindegyikükkel találkozhasson.

Az volt az álmom, hogy mindannyian ott üljünk a nagy hálaadási vagy karácsonyi asztalnál és együtt együnk. Ez volt a célom 16 évesen

idézte a People a 42 éves énekesnőt, aki végül 6-7 testvérével találkozott még azok mellett, akikkel felnőtt – Jasonnel és Juliával.

Elég sokunkat megtaláltuk, és én vagyok közülük a legfiatalabb. Amikor az apai nagymamám elhunyt, az ottani testvéreim azt mondták, van egy lánytesótok, aki nagyon tud énekelni, találkoznotok kellene vele. És végül mind összejöttünk.

Hudson a beszélgetés során kiemelte, hogy 14 éves fiát is abban a szellemben neveli, hogy tartsa a kapcsolatot a családtagjaival. Részben emiatt is költözött vissza Chicagóba, a szülővárosába.

Szeretnék biztosra menni, hogy a legközelebbi dolog legyen hozzá… biztosra akarok menni, hogy legyen egy unokatestvéri köre, egy bázis és egy alap. Részben ezért is költöztem vissza Chicagóba, hogy körbevegye a családja, mint egy felhő

– magyarázta az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik