Élet-Stílus

Shane Tusup a kislányáról: Aurora érkezésével értelmet nyert az életem

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
Másfél hónapja lettek szülők a menyasszonyával.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé kislánya, Aurora május közepén jött világra: a szülők most a Best magazin hasábjain mutatták meg a kicsit és meséltek arról, hogyan lettek egy család.

Mint mondták, a baba pár nappal később érkezett a vártnál, születésének pillanata viszont olyasmi volt az életükben, ami semmihez sem fogható.

Két éve vagyunk együtt, de sokkal régebbinek és mélyebbnek érezzük a köztünk lévő köteléket, így kérdés sem volt, hogy Shane bent lesz velem. Mindig érezte, mikor kell megnevettetnie, vagy épp csendben maradnia. Életre szóló, közös élmény volt a kislányunk születése

mesélte a lapnak a fitneszmodell, mire az edző úgy fogalmazott: amikor meglátta párja mellkasán a babájukat, a szíve csordultig telt szeretettel, hálával és békével.

Azt éreztem, hogy végre megérkeztem. Hogy megtörtént az a csoda, amire mindig is a legjobban vágytam: családom lett. Alig várom, hogy hazaérjek munkából. Egyszerűen Aurora érkezésével értelmet nyert az életem, pedig azóta semmi sem ugyanolyan, mégis jobb nem is lehetne.

Nagy Viktória Zoé a beszélgetés során kiemelte, hogy vőlegénye nem az a típusú apuka, aki ráhagyja az anyára, hogy csináljon mindent, hanem ott van, figyel, tanul és játszik a babájukkal.

Aktív részese mindennek. Egyetlen fürdetést sem hagyott még ki. Ez egy családi kis rituálénk, ilyenkor ő önti rá a vizet, és közben mesél neki. Shane előtt a párkapcsolataimban nekem senki nem adott ennyi szeretetet és törődést.

Az edző hozzátette: bármikor újraélné a szülés csodáját, sőt, részéről már jöhetne is a következő baba, akár egy kisfiú, aki a tanúja lehetne az esküvőjén. A téma kapcsán menyasszonya azt mondta, ő is szeretné majd, ha a kislányuknak testvére születne, de először Aurórát szeretné megismerni.

Az esküvőt illetően a fitneszmodell elárulta, olyan szeretetteljes állapotban van, hogy a nagy nap terve is átalakult benne: meghitt szertartásra vágyik, ám ez még odébb van, ezt az évet ugyanis a kisbabájuknak szeretnék szentelni.

Szeretném, ha olyan lenne az esküvőnk, amilyet Viktória megálmodott. Szabad kezet kapott. Mondtam neki, hogy csak mondja meg mikor, hol és milyen öltönyben legyek, és én boldogan ott leszek

– tette hozzá Tusp.

BEST
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik