Élet-Stílus

Kevin Coster elárulta, mit mondott neki Vilmos herceg Diana hercegnéről, amikor néhány éve találkoztak

Mark Von Holden/Variety via Getty Images, Bettmann / Contributor / Getty Images és Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images
Mark Von Holden/Variety via Getty Images, Bettmann / Contributor / Getty Images és Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images
Kedves emlékként él benne a beszélgetésük.

Kevin Costner nemrég a People-nek adott címlapinterjút, melyben arról is beszélt, hogy néhány éve Vilmos herceg találkozni akart vele, miután pedig értesült erről, örömmel rá is bólintott az invitációra.

Épp Angliában voltam, és kaptam egy üzenetet, hogy a herceg szívesen beszélgetne velem, mire én: Mi? Aztán azt mondtam, rendben

– idézte fel az esetet a 69 éves színész, aki mint mondja, szép emlékeket őriz az említett találkozóról.

Egy szobában találkoztunk, csak mi ketten voltunk. Odajött, kezet fogtunk. Az első mondat, ami elhagyta a száját az volt, hogy »tudod, anyukám eléggé odavolt érted«.

Costner a beszélgetés további részleteiről nem kívánt bővebben nyilatkozni, hangsúlyozta viszont, hogy egy élmény volt a walesi herceggel társalognia.

Az interjúban arról is szó esett, hogy a színész korábban Sarah Ferguson közbenjárásával vette fel a kapcsolatot a néhai Diana hercegnével, úgy tervezték ugyanis, hogy közösen szerepelnek majd a Több mint testőr című film folytatásában – ám erre végül nem kerülhetett sor.

Costner a minap a Today című műsorban beszélt arról, hogyan élte meg a közös munkát 15 éves fiával, akivel együtt forgattak új filmjéhez, a Horizont: Egy amerikai eposzhoz.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik