Élet-Stílus

„Nem a vörös hajú démonok voltak a típusai” – Liptai Claudia harminc éve belezúgott Csonka Andrásba

TV2
TV2
Annak idején szerelmes levelet is írt a színésznek.

Több mint harminc éve ismeri egymást Liptai Claudia és Csonka András. A színésznő akkor még vörös hajú volt és csak tanulta a mesterséget. Egy közös előadás kapcsán ismerte meg a már befutott sorozatsztárt.

„Húszéves koromban Gór Nagy Mária Színitanodájába jártam, és a Grease című előadás bemutatójára készültünk. Az iskola vezetőjének volt egy óriási bejelentése: egy igazi nagyágyú fog szerepelni velünk a színpadon. Csonka András a Família Kft.-nek köszönhetően már országosan népszerű volt, mi pedig a kezdő színészpalánták. Mondanom sem kell, nagyon izgatott lettem, hogy együtt játszhatok egy híres sztárral” – elevenítette fel a Meglepetés címlapinterjújában Liptai.

El is jött a várva várt nap, és András megjelent a próbán. Élőben még jobban nézett ki, mint a tévésorozatban. Magas, fekete hajú és szemtelenül jóképű volt. Halálosan szerelmes lettem belé

– árulta el színésznő, aki érzelmeit nem is titkolta kiszemeltje előtt, a premier után nem sokkal nyilvánvalóvá tette Csonka számára, hogy többet szeretne tőle barátságnál.

Beültünk egy körúti kávézóba kettesben. Ártatlan beszélgetésre készültem, amikor váratlanul elővett a retiküljéből egy rózsaszín borítékot. Nem ragozom tovább: egy szerelmes levelet írt nekem, amiben hosszasan kifejtette az érzéseit irántam. El tudod képzelni ezt a szituációt? Hirtelen azt sem tudtam, mitévő legyek, hogyan reagáljam le a helyzetet…

– idézte fel a helyzetet a magazinnak Csonka.

Ma már jót derülnek a történeten, de akkoriban a színésznő komolyan gondolta kettőjük kapcsolatát.

Szeretetre éhes fiatal lányként könnyen lobbantam szerelemre. Azt is elképzeltem, hogy felhívom Bandit az albérletembe, bezárom az ajtót, lenyelem a kulcsot, hogy ne tudjon tőlem megszökni. De a mesteri tervem vágyálom maradt, mert rövid idő alatt felfogtam, hogy nincs esélyem nála. Nem a vörös hajú démonok voltak a típusai

– mondta el Liptai Claudia, aki úgy emlékszik, néhány hétnél tovább nem kesergett a visszautasítás után, inkább kinézett magának egy másik jóképű színészt, Miller Zoltánt. „Onnantól fogva őt üldöztem a szerelmemmel” – tette hozzá.

Liptai és Csonka azóta is barátok, egymás életének jelentős évfordulóján és eseményen jelen voltak, többször utaztak együtt. A Meglepetésnek azt mondták, kapcsolatuk kicsit olyan, mint egy hosszú házasság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik