Élet-Stílus

Ashley Benson reagált a vádra, miszerint fogyasztószerrel sikerült visszanyernie a szülés előtti alakját

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Közel négy hónapja adott életet a kislányának.

Ashley Benson február végén adta hírül, hogy megszületett az első gyereke. Kislánya érkezése óta közel négy hónap telt el, a színésznő pedig a minap egy teljes alakos tükörszelfit osztott meg a közösségi oldalán, mely alatt egy kommentelő azzal vádolta meg, hogy bizonyára egy fogyasztó injekciónak köszönhetően sikerült visszanyernie a szülés előtti alakját.

A People szúrta ki, hogy a szóban forgó kommentről készült képernyőfotót Benson újraosztotta a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében, egyúttal reagálva is a fogyasztószerrel kapcsolatos vádra.

Mint írta, az ilyesfajta hozzászólásokat viccesnek találja, és noha tudja, hogy sokan használják a fogyasztó hatású szert, amivel nincs is problémája, ő nem él vele.

Ne becsüljétek le azokat az embereket, akik szintén nagyon keményen dolgoznak azért, hogy visszakapják a testüket, ahogyan én is tettem

– magyarázta a színésznő, hozzátéve: a munkába való visszatérés arra kényszerítette, hogy az egészségére és az edzésre összpontosítson, szerette volna továbbá jól érezni magát a bőrében, aminek érdekében elkezdett használni egy egészség- és fitneszalkalmazást.


Kapcsolódó
Megszületett Ashley Benson első gyereke
Már csak a baba nemét nem tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik