Élet-Stílus

Lilu a férjéről: Tudom, hogy együtt fogunk megöregedni, soha nem érné meg senkivel újrakezdeni

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
A műsorvezető szerint az első percben eldőlt, hogy ők ketten együtt élik le az életüket.

Lilu 2005-ben, a Rettegés foka című műsor argentínai forgatásán ismerte meg a produkció vezető operatőrét, későbbi férjét, Árva Lászlót, akibe szinte azonnal beleszeretett – erről a Szavakon túl című műsorban mesélt a műsorvezető.

Iszonyú okos és vicces volt, hét perc után hulla szerelmes lettem. Kicsit kellemetlen volt ennyire belezúgni valakibe. (…) Ha lehetett volna, már két-három hét után, kint összeházasodtunk volna, csak sok minden miatt ezt nem lehetett. Ez egy olyan elsöprő szerelem, ami a mai napig átvisz minket a nehézségeken

idézi a Blikk Lilu visszaemlékezését.

A műsorvezető elmondta, férjével rengeteg nehézséget éltek át, sokszor elválhattak volna, de mindig fontosabb volt számukra a kettejük között lévő kötelék.

Lehet, hogy mások azt mondták volna, érdemesebb új életet kezdeni, de számunkra a összetartozás és a hatalmas szerelem miatt a legnehezebb időszakokban sem volt opció, hogy ne érje meg a meló. Nekünk még a rosszban is jobb egymás mellett lenni, mint egymás nélkül. Minden házasságban van olyan, hogy pokoli együtt lenni, nekünk még akkor is jobb együtt, mint külön

– fogalmazott Lilu, hozzátéve: most már biztos abban, hogy együtt élik le az életüket.

Összetartozunk és ez így lesz. Tudom, hogy együtt fogunk megöregedni. Összetartozunk, ez eleve elrendeltetett, az első percben eldőlt, soha nem érné meg senkivel újrakezdeni.

A házaspárnak két fia született, Dávid 2009-ben, Félix 2019-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik