Élet-Stílus

Ötezren jelentkeztek a tiktoker párkapcsolati hirdetésére, de még mindig szingli

A férfiak közül három jutott el vele randevúzni.

Egy holland nő érdekes kísérletbe kezdett tavaly: kiposztolt a közösségi médiában egy jelentkezési lapot, amitől azt remélte, a pályázók közt megtalálhatja jövőbeli párját. Azóta túl van közel 365 napon, 5000 jelentkezőn és 3 randevún, de még mindig szingli – írja a Mirror.

Vera Dijkmans a potenciális partnereinek szánt kérdőívben többek között olyan kérdéseket tett fel, hogy a jelentkezők együtt élnek-e még a szüleikkel, van-e autójuk, mi a csillagjegyük és hány exbarátnőjük van. A Londonban élő nő a kiábrándító eredmény ellenére sikeresnek tartja a kísérletet, mert így előre végiggondolhatta, mi az, amire valóban vágyik és milyen férfiak felelnek meg a kritériumainak.

Egyikőjük felajánlotta, hogy küld nekem egy vérmintát, és cserébe elkérte az enyémet – őt ignoráltam. Egy híres ember is becsúszott a privát üzeneteim közé; nem mondhatom el, ki az, de határozottan nem számítottam rá! A legtöbb jelentkező texasi volt, és sokan közülük vízöntő csillagjegyűek

– meséli a tiktoker a tapasztalatait, aki a fiókjára leginkább olyan videókat tölt fel, ahol az utcán sétál néhány métert különböző színű farmernadrágokban és magassarkú cipőkben.

@itsveradijkmans

♬ You Look Good - Cartier

A jelentkezők közt volt, aki a szüleivel él és autója sincs, viszont két hajónak a birtokosa, és olyan is, aki megfogadta, hogy sosem hajtana rá Vera Dijkmans barátnőire. Bár a fiatal nő élvezte a kihívást, úgy döntött, ezentúl az offline térben próbálja megtalálni a szerelmét, akinek ideális esetben van saját keresete, vicces, jó a zenei ízlése és szeret mesét nézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik