Élet-Stílus

Házasság első látásra: Andris bemutatta egymásnak volt feleségét és új barátnőjét, akik „szöges ellentétei egymásnak”

TV2
TV2
Eleinte azt hitte, kellemetlen lesz a találkozó, de nem így lett.

A Házasság első látásra című tévéműsorból ismert Andris és Petra már a kísérlet vége előtt szakítottak, de a tavalyi forgatások óta viszonyuk rendeződött és barátok lettek. Andrisnak azóta új párja is van, Réka, akit volt nejének is bemutatott.

Úgy mutattam be őket egymásnak, hogy Petra az exfeleségem, Réka pedig a leendő. Persze, ez csak vicc volt, igyekszünk megélni a pillanatot egyelőre, és nem tervezünk ennyire előre. Csak azt hittem, hogy nagyon kellemetlen lesz, és oldanom kell majd a hangulatot közöttük, de végül nem így lett. Szöges ellentétei egyébként egymásnak, úgy érzem, hogy semmi hasonló nincs bennük. Például Rékával nagyon egyforma a humorunk és ez nekem nagyon fontos, Petra viszont általában nem értette a műsor alatt sem, ha viccelődtem vele

árulta el a Borsnak Andris, aki elmondása szerint barátnőjével teljesen máshogy viselkedik, mint Petrával a műsorban.

Benne minden megvan, ami számomra fontos egy nőben, és nem érezem azt, hogy egy olyan szituációban vagyok benne, ami párkapcsolatként sosem fog működni. Így neki egy teljesen más oldalamat mutatom, mint amit Petra kihozott belőlem.

A nagy találkozásról Petra is mesélt a lapnak, ő azt mondta, „Andris nagyon várta a pillanatot, hogy úgy mutasson be minket egymásnak, hogy én vagyok az exfelesége, ő pedig a leendő”. Rékát aranyos lánynak tartja, akinek nincs semmi oka féltékenynek lennie rá. „Ha bárkiben is felmerülne, hogy én veszélyt jelentek az ő kapcsolatukra, az nem ugyanazt a műsort nézte” – jelentette ki Petra, aki egyelőre nem járt szerencsével a párkeresés terén.

Az, hogy benne voltam a műsorban, szerintem nem segít az ismerkedésben, sőt. Bár volt olyan, aki bevallotta egy randin, hogy látott engem és nagyon bejött neki, mennyire türelmes és rendkívüli vagyok. Én azt gondolom, hogy aki részt vesz egy ilyen műsorban, annak számítania kell arra, hogy valamilyen sztereotípia körülveszi majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik