Élet-Stílus

Mészáros Lili a modellvilágról: Aki mentálisan nem edzett, annak ez nagyon kemény

tv2
tv2
12 évesen már belecsöppenhetett volna a modellvilágba, ám szülei távol tartották attól.

Mészáros Lili győzelmével ért véget a Next Top Model Hungary a TV2 modellkeresős műsorában. Tízmillió forintot, egy újság címlapján való szereplést és persze modellszerződést is kapott a győzelemért Mészáros.

A Meglepetés magazinnak egyebek közt erről is beszélt:

Olyan fontos életpillanat volt, amikor Ördög Nóri kimondta a nevem, amilyet valószínűleg akkor fogok újra érezni, amikor férjhez megyek, vagy megszületik az első gyerekem. Bíztam benne, hogy a modellkarrierembe fektetett munka és kitartás meghozza a gyümölcsét. Akkor érezném nagyon kereknek a történetet, ha ebben az évben már külföldi nagyvárosok kifutóin mutathatnám be a legnagyobb divatházak kollekcióit.

A modell azt meséli, 12 éves volt, mikor először fölfedezték benne a potenciált a szakmát nézve. Ám a szülei nem engedték, hogy a modellvilágba csöppenjen olyan fiatalon.

Utólag hálás vagyok nekik ezért. Nem bánom, hogy nem a klasszikus értelembe vett modellkarriert építgetem, és nem ezzel teltek a fiatal éveim. Amikor végül tizenhat évesen belecsöppentem a divatvilágba, még akkor sem értem meg arra, hogy folyamatosan kritizáljanak, és mindennap azzal szembesüljek, hogy nem vagyok elég jó. Aki mentálisan nem edzett, annak ez nagyon kemény. Négy évig dolgoztam ügynökségnél, nem tudtam kellően lefogyni, és bőrproblémáim is voltak. Folyamatos küzdelemben éltem, emiatt testképzavarom is lett.

Mészáros a jövőbeli terveivel kapcsolatban hozzáteszi: „A verseny megnyerésével egyértelmű irányt vett az életem, látom magam aktív modellként a divatszakmában, a későbbiekben pedig akár a saját ügynökségem vezetőjeként. Az sem elképzelhetetlen, hogy külföldön telepedek majd le, és ott alapítok családot. Állok elébe a lehetőségeknek és hagyom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan meg van írva.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik