Élet-Stílus

Részegen ellopott egy buldózert, csoda, hogy életben maradt

A német turista állítólag a szállodájához akart hajtani a munkagéppel, de balesetet szenvedett, több, mint 9 métert zuhant.

Letartóztattak egy német turistát Mallorcán, mert ellopott egy buldózert egy kőbányában és komoly károkat okozott – írja a The Sun. A rendőrség azt közölte, hogy a férfinak hatalmas szerencséje volt, hogy életben maradt.

A 26 éves német turista a Palma közelében található S’Arenal üdülőhelyen mászott be a kőbánya területére, majd elkötötte a munkagépet, amivel felborult, és több mint 9 métert zuhant. A férfi súlyosan megsérült, de még el tudott menni egy közeli házhoz, hogy segítséget kérjen, később itt vették őrizetbe.

A buldózer 350 ezer eurót (kb. 138 millió forint) ér, egyelőre nem tudni, hogy a turistának mekkora kártérítést kell fizetnie, de biztos, hogy nem ússza meg olcsón, mert a munkagép is jelentős károkat szenvedett, ráadásul a cégnek cseregépet kellett vásárolnia.

Rendőrségi források szerint kisebb csoda, hogy a férfi életben maradt a 9 méteres zuhanás után. Bár a hatóságok nem erősítették meg, helyi források szerint a turista erősen ittas volt.

Egyelőre nem világos, hogy a meg nem nevezett német férfi mit akart kezdeni a buldózerrel, azt gyanították, hogy viccből le akart vele parkolni a szálloda előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik