Élet-Stílus

Kajdi Csaba: Ébred a vidéki társadalom, kezdik észrevenni, hogy a lejárató kampányok nem róluk szólnak

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Szerinte nem lehet haragudni arra, akire hat a propaganda, mert agymosással mindenkit lehet befolyásolni.

Kajdi Csaba a Pride-hónap alkalmából adott interjút a Blikknek, és elmondta, idén szeretne ott lenni a budapesti Pride-on, noha nem kifejezetten fesztiválozós típus. Szerinte Magyarországon a rendezvény egészen másról szól, mint a nyugat-európai országokban, ahol ünneplik az elfogadást.

Nálunk az uszítás megy minden ellen, a liberalizmust egyre inkább támadják az elmúlt években, ezért mostanában már azok járnak, akiknek fontos az elfogadás, a demokrácia, a védelem. Nálunk ez egy fontos küldetés, hogy az ember megmutassa magát, ne titkolja a másságát. Jobban örülnék, ha sokkal több ismert ember vállalná önmagát, dolgozok is olyanokkal, akik nem bújtak még elő, pedig szerintem jót tenne a társadalomnak, ha látnának olyanokat, akik őszintén tudják vállalni önmagukat

– mondta el Kajdi a lapnak, hozzátéve: „Azoknak a hírességeknek lenne a legfontosabb, hogy ne játszanak szerepet, akiket a legtöbben elfogadnak olyannak, amilyenek. Ezáltal könnyebben elfogadnák magukat az emberek is, nyíltan, őszintén tudnának megjelenni.”

Úgy gondolja, a magyaroknak az európai gondolkodást és értékeket kellene magukévá tenni.

Egy olyan országban élünk, ahol teljesen kirekesztő a vezetés, aminek a célja az ellenségkép gyártása: LMBTQ, migráció és egyéb más gondolkodással rendelkezők. A hatalmuk megőrzésére a megosztást választják. Úgy gondolom, idővel be fog állni a változás, de jelenleg erre nincs sok esély, amikor óriás plakátokon járatnak le bárkit, aki nem ért egyet a mostani vezetéssel. Ami pozitív, hogy azt látom, ébred a vidéki társadalom, kezdik észrevenni, hogy a lejárató kampányok nem róluk szólnak, egyszerűen csak megosztják a társadalmat. Talán kezd kinyílni azoknak a szeme, akik leginkább nyomás alatt vannak a propagandának köszönhetően. Véleményem szerint senkire nem lehet haragudni, akire hat a propaganda, mert agymosással mindenkit lehet befolyásolni

– mondta el az influenszer, aki jelenlegi párjáról is mesélt. Mint elmondta, fél éve ismerkedtek meg, de mivel civil személyről van szó, szeretné őt megóvni a nyilvánosságtól.

A lényeg, hogy van az életemben valaki, akivel boldog vagyok és nagyon szeretem őt

– árulta el Kajdi Csaba, aki ma már tartós kapcsolatra vágyik, nem arra, hogy folyamatosan cserélgesse a partnereit. Azt is elmondta, párjával azon is gondolkodnak, hogy külföldre költöznek, de ez még a jövő zenéje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik