Élet-Stílus

Borbás Marcsi: 25 éve voltam utoljára kozmetikusnál

Bársony Bence / RTL Klub
Bársony Bence / RTL Klub
Fodrászhoz és manikűröshöz sem jár, úgy véli: a kert a kézfejeket nem szépíti, a lelket viszont annál inkább.

Borbás Marcsi nemrég a Bestnek adott interjút, melyben az őrségi otthonáról is mesélt. Mint mondta, mivel a kertjében minden megterem, még sosem rendelt a házhoz ételt, az ottani alapanyagokból mindig össze tud ütni valamit.

Ami a kertje körüli munkákat illeti, a műsorvezető naponta órákat tölt a növényei gondozásával is rendezésével. A beszélgetés során arról is kérdezték, milyen sűrűn megy manikűröshöz, mire azt felelte, egyáltalán nem sem utóbbihoz, sem pedig fodrászhoz, habár már egy kicsit szeretne vágatni a haja hosszából.

Kozmetikusnál pedig huszonöt éve voltam utoljára, mert a saját arc- és kézkrémeimet használom. Nincs mese, a kert a kézfejeket nem szépíti. A lelket viszont annál inkább

– osztott meg a lappal Borbás, hozzátéve: továbbra is egyetért korábbi mondásával, miszerint „soha nem gondolta volna, hogy a legnagyobb tőkéje az életben az lesz, hogy a szülei megtanították az épeszű és egyszerű életre”.

Persze nem panaszkodom, de én nem anyagi értelemben vagyok gazdag ember. És szeretek így élni, el sem tudnám képzelni máshogyan.

Best

Ajánlott videó

Olvasói sztorik