Élet-Stílus

Fiatal anyaként az Alkonyat egyik karakteréről nevezte el a gyerekét, megbánta

Ma már mindenkinek azt mondja, hogy az egyik nagyszülője után adta a nevet.

Egy fiatalon édesanyává vált nő arról mesélt, hogy az Alkonyat című film egyik szereplője után nevezte el a gyermekét, de az évek távlatából visszatekintve már nem ezt tartja a legjobb döntésnek – írja a LadBible.

Holly még tinédzser volt, mikor életet adott első gyermekének, és akkoriban megszállottja volt az Alkonyat-franchise-nak, így kiváló ötletnek tűnt, hogy az egyik főszereplő után nevezze el gyermekét.

Az normális, hogy a gyerekedet valami olyan után nevezd el, amit szeretsz. Azt kell mondanom az embereknek, hogy egy elhunyt nagyszülőm után neveztem el őt

– mondja a tiktoker, aki jelenleg már egy 10 éves fiú anyja.

Bár a szóban forgó nevet a videóban nem árulja el, a kommentek közt rá lehet bukkanni. Egyik követője leírja, hogy a bátyját Edward Jacobnak hívják (ráadásul a férfi az első film előtt született néhány nappal, és édesanyjának fogalma sem volt az összefüggésről), és Holly bevallja, ugyanígy nevezte el a fiát – tehát nem is egy, hanem egyből két férfi karakter, Edward Cullen és Jacob Black után.

A kommentelők saját bevallása alapján akadt, aki Anakinnak, más Lokinak, megint más Harry Potternek keresztelte gyermekét. A legmerészebb magyar névkérelmeket 2023-ból toplistában gyűjtöttük össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik