Élet-Stílus

Aurelio tanácsa a fogházba vonuló Manuelnek: Ezt az időt fordítsa magára, vegyen elő egy pár könyvet

Kummer János / 24.hu és RTL
Kummer János / 24.hu és RTL
A börtönviselt valóságshow-győztes szerint csak az énekesen múlik, hogy a közel egy hónapnyi szabadságvesztés az előnyére vagy a hátrányára válik.

Ahogy arról a 24.hu-n is beszámoltunk, Manuel szerdán húsz napra fogházba vonult egy 2017-es ügye miatt, amikor őt és pár barátját letartóztatták „egy maréknyi fűvel”.

Aurelio, a ValóVilág 6 börtönviselt győztese a Ripost érdeklődésére elmondta: a fogház a büntetés-végrehajtás legenyhébb fokozata. „Ott azért nem lesz olyan szigorba tartva, mint például én a Kozma utcai börtön és fegyházban” – tette hozzá.

Csak rajta múlik, hogy ez az egy hónap az előnyére vagy a hátrányára válik-e

– jegyezte meg az egykori villalakó, aki szerint az énekest biztosan fogja érni néhány atrocitás a számára ismeretlen közegben. Azt is elmondta, mit tanácsol Manuelnek.

Én annyira nem ismerem Manuelt, csak annyit szeretnék így üzenni vagy tanácsolni, hogy azt az időt fordítsa magára, vegyen elő egy pár könyvet, mert igazából nem hiszem, hogy a hétköznapjaiban olyan sokat szokott olvasni, de lehet tévedek. Nem kell megijedni ettől az egy hónaptól, én igazából le se feküdnék aludni, annyira kevés a két évhez képest, de kitartást kívánok neki, mert gyorsan el fog menni. El tud gondolkozni bent a tettein, és elkezdi majd újraértékelni a kinti dolgokat

– fogalmazott Aurelio.

Aureliót februárban, két évvel börtönbe vonulása után engedték ki a Kalocsai Fegyház és Börtönből, hogy büntetése hátralevő részét reintegrációs őrizetben töltse otthon. A nyomkövetőt pár héttel ezelőtt vették le a lábáról.

Kapcsolódó
Nem teljesítette a rá kiszabott közmunkát, ezért kell fogházba mennie Manuelnek
80 óra közmunka helyett 20 nap szabadságvesztés lett a büntetése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik